luni, 24 iunie 2013

Tratament naturist pentru chistul ovarian dermoid


Chistul dermoid este un tip organic de chist al ovarelor, format dintr-o structura celulara foarte asemanatoare pielii. Este format in mare din grasime, dar poate contine si un amestec de tesuturi diverse: par, dinti, cartilaje, oase etc. Au o marime extrem de mica si nu se manifesta decat in foarte putine cazuri.
Acest tip de chist este extrem de neobisnuit si este considerat mai degraba o anomalie, ciudatenia din spatele lui nefiind nici pana acum elucidata.
Se mai numeste si teratom in termeni medical, care in limba greaca inseamna "tumora monstruoasa".

Tratament natural:
- salvia: efecte ample de armonizare la nivel hormonal, influentand atat productia glandelor endocrine, cat si receptorii diferitilor hormoni.
- cretisoara: are un efect puternic reglator hormonal si previne aparitia chisturilor ovariene sau evolutia lor spre chisturi septate.
- coada soricelului: indiferent ca este vorba de candidoza sau infectie urniara, tratamentul pe baza de coada soricelului stimuleaza si grabeste eliminarea bacteriilor vinovate de aparitia afectiunii respective.
- galbenelele: cresc capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiilor, avand actiuni antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene si antifungice. Se folosesc ca adjuvant in toate infectiile sau tratamentele care scad imunitatea, cum ar fi citostaticele sau la administrarea antibioticelor.
- serra plus: ataca si dizolva: materia moarta din organism precum: celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, inflamatii (traume) postoperatorii.

Pentru retete personalizate de tratament, dieta si alte informatii, nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa plantevindecatoare@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu