marți, 9 iunie 2015

Tratament naturist in constipatie

Constipatia reprezinta dificultatea sau imposibilitatea de a evacua matereiile fecale care devin dure dupa un timp petrecut in intestinul gros.

Constipaţia apare atunci când mişcările intestinului devin dificile sau mai puţin frecvente şi se manifestă prin evacuarea dificilă sau rară a scaunelor, senzaţia de evacuare incompletă după defecaţie sau consistenţa crescută a materiilor fecale. Constipaţia poate apărea atunci când alimentele se mişcă prea încet prin colon sau atunci când colonul absoarbe prea multă apă din alimentele digerate pe măsura formarii scaunului.

 Cauze sunt legate de dietă şi stil de viaţă:

-lipsa activităţii fizice;
-dietă săracă în fibre;
-consumul redus de lichide;
-sarcina;
-stresul sau anxietatea;
-călătoriile (constipaţia de călătorie);

-lipsa de potasiu si magneziu in alimentatie 

Din punct de vedere psihologic, asa cum sustine Louise Hay, autoarea cartii ''Poti sa-ti vindeci viata '' constipatia (tranzitul intestinal lent) este legata de refuzul de a renunta la vechile idei, cramponarea de trecut. In unele cazuri se poate datora avaritiei, zgarceniei.

Tratamentu naturist si recomandari:

-introducerea fibrelor in alimentatie

-hidratare corespunzatoare


-hidrocolonoterapia

-efectuarea de clisme

-administrarea de produse special concepute pentru detoxifierea colonului
-echilibrarea florei intestinale

-efectuarea de exercitii fizice


Pentru ca reteta de tratament sa aibe rezultatele scontate se va asocia cu  exercitiile fizice si programul nutritional adecvat.
In vederea realizarii unei scheme de tratament naturist intrati la sectiunea consultatii naturiste online sau pe linkul de mai jos si urmati pasii.
http://terapienaturala.blogspot.ro/p/pentru-retete-personalizate-de.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu